Lubrizol Visitor Reception Centre

Hazelwood, Derbyshire

  • Client: Lubrizol
  • Year Completed: 2009
  • Approx Value: N/A

Located on an elevated site immediately adjacent to the entrance to a Research Laboratory complex, this new building replaces the existing Gatehouse and provides a new Reception for all visitors to the site, with facilities for safety induction sessions and a Fire/Emergency Control Room, whilst the fully-glazed Security Room has an unrestricted view of the entrance area.

Constructed of local naturalstone, with areas of timberboarding, the external appearance of the building reflects the rural setting of the site, and are complimented by contemporary features and detailing.

Share this Project

© Morrison Design Limited 2018. Registered in England No.2044929. VAT Registration No. 439 3733 29